5.03.2019

data:blog.title

Aynı Dosyaları Bulma Programı Türkçe indir

Aynı Dosyaları Bulma Programı Türkçe indir
Duplicate File Finder 7.5.0.2 arayüzü Türkçe olarak ayarlanabilen birbirinin aynı olan dosyaları bulma programıdır, bu program ile aynı dosyaları bulma ve silme işlemi yapabilirsiniz.

Google aramalarında "aynı dosya bulucu", "Windows aynı dosya bulucu", "çift dosyaları bulmak", "aynı dosyaları bulma", "aynı dosyaları bulan program" veya "aynı dosyaları silme programı" benzeri aramalar ile karşınıza çıkan Türkçe arayüze sahip hızlı ve kullanışlı bir programdır.

Duplicate File Finder ile benzer dosyaları aramak çok kolay ve hızlıdır. Bulmak istediğiniz belirli bir dosya varsa filtre seçeneklerini özelleştirebilirsiniz. Ayrıca SHA-1 HASH değeri gibi her dosya için benzersiz olarak oluşturulan hash değerlerini kullanarak karşılaştırma yapma gibi kaliteli özellikleri bulunmaktadır böylece bulunan dosyaların kesinlikle aynı olduğunu söyleyebiliriz. Hash değeri hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Yukarıda bahsettiğimiz özellikleri Google Drive, Dropbox gibi bulut hesaplarınızdaki dosyaları karşılaştırmak için de kullanabilirsiniz. Böylece bulut hesaplarınızdaki depolama alanını verimli kullanmış olursunuz.
İndir (1.72MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.