2.05.2019

data:blog.title

Ücretsiz Driver Bulucu Program indir - DriverPack Solution Offline 2019

DriverPack Solution - Ücretsiz Sürücü Güncelleme Yazılımı indir (Offline 2019)
DriverPack bilgisayarınızdaki sürücülerin tamamını ücretsiz olarak yükleyecek ve sürücülerinizde herhangi bir sorun yaşanıyorsa DriverPack bu sürücü sorunlarını da otomatik olarak düzeltecektir.

DriverPack Avast, Kaspersky ve McAfee gibi pek çok güvenilir virüs programı tarafından içerisinde virüs barındırmadığı onaylanmış bir yazılımdır.

DriverPack bir bilgisayarı yapılandırmanın en hızlı ve en uygun yoludur. Yazılım ücretsiz verilir ve hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için uygundur. DriverPack resmi olarak antivirüs yazılımı üreticileri ile işbirliği yapar ve bilgisayarınızı korur. DriverPack dünyadaki en büyük sürücü veritabanına sahiptir ve herhangi bir bilgisayarı yapılandırmak için kullanılabilir.

DriverPack yazılımının Online ve Offline olmak üzere farklı dağıtım şekilleri var. Farklı donanım özelliklerine sahip birkaç bilgisayara aynı gün içinde driver yüklemeyecekseniz online versiyonu kullanmak sizin için daha faydalı olacaktır çünkü siz DriverPack'ı tekrar kullanana kadar driver güncellemeleri gelebilir buda kullanmayacağınız pek çok driverin boş yere indirilmemesi demektir. Sürekli bilgisayar formatlayan ve driver yükleyen biriyseniz aynı driverleri tekrar tekrar indirmemek için DriverPack'ın Offline versiyonunu kullanabilirsiniz böylece indirdiğiniz driverleri tekrar tekrar kulanarak avantajlı olursunuz. En son sürüm DriverPack indirme bağlantıları aşağıdadır istediğinizi indirebilirsiniz.

DriverPack Online Versiyon indir
 İndir (4.62MB)
DriverPack Ofline Versiyon indir
Torrent ile İndir (17GB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.