13.05.2019

data:blog.title

İnternet Download Manager 6.38 Build 15 Full Türkçe İndir

İnternet Download Manager Full Türkçe İndir

Internet Download Manager v6.38 Build 15'deki Yenilikler

  • Kritik bir hata düzeltildi.

Internet Download Manager v6.38 Build 15 Hakkında

Internet Download Manager (IDM), indirme hızını 5 kata kadar arttıran, indirme işlemine devam edip zamanlayabileceğiniz bir araçtır. Ağ sorunları, bilgisayar kapanmaları veya beklenmedik elektrik kesintileri nedeniyle yarım kalan yada indirilemeyen dosyaları kapsamlı hata kurtarma ve devam etme özelliği sayesinde yeniden başlatabilir. Basit arayüzü IDM'yi kullanıcı dostu ve kullanımı kolay bir program yapmaktadır. Internet Download Manager indirme işlemlerinizi hızlandırmak için dinamik dosya bölümlendirme ve çok parçalı indirme teknolojisine sahiptir. Diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcılarından farklı olarak Internet Download Manager indirme işlemi sırasında indirilen dosyaları dinamik olarak bölümlere ayırır ve en iyi hızlanma performansını elde etmek için ek bağlantı ve giriş aşamaları olmadan kullanılabilir bağlantıları yeniden kullanır.

Internet Download Manager proxy sunucularını, ftp ve http protokollerini, güvenlik duvarlarını, yönlendirmeleri, çerezleri, yetkilendirmeyi, ses ve video içeriği işlemeyi destekler. IDM indirmelerinizi otomatik olarak gerçekleştirmek için Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Tarayıcı, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılarla sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Ayrıca dosyaları sürükleyip bırakabilir veya komut satırından Internet Download Manager'ı kullanabilirsiniz. Internet Download Manager ayarlanan zamanda modeminizle komut gönderebilir, istediğiniz dosyaları indirebilir, tüm indirmeler bittiğinde kendini yada bilgisayarınızı kapatabilir.

Diğer özellikler: Pek çok dilde kullanılabilir, zip önizlenebilir, indirme kategorileri oluşturulabilir, zamanlayıcı eklenebilir, farklı işlemlerde ses eklenebilir, HTTPS destekler, indirme kuyruğu, HTML yardmcısı ve klavuzu, indirme tamamlanmasında gelişmiş virüs koruması, kotalar ile aşamalı indirme, indirme hızlandırıcı ve diğer pek çok özellik.

IDM'nin en sevilen özelliği ise web sayfalarındaki videoları otomatik yakalayarak indirme seçeneği sunmasıdır. IDM kurulumu esnasında Google Chrome, EDGE ve Mozilla Firefox gibi popüler tarayıcılara videoları yakalayabilmek için IDM eklentisi kurar. Video yakalayabilme özelliği de bu sayede gelmektedir. Eğer video yakalamada sorun yaşıyorsanız eklentinin tarayıcınıza kurulması esnasında bir hata ile karşılaşmış olabilirsiniz. "idmgcext.crx 6.38" isimli IDM eklentisini buradan indirebilir ve idm eklentisi kurulumunu inceleyerek eklentiyi Google Chrome'a kendiniz kurabilirsiniz.
UPtoBOX ile İndir (9.81MB) Zippyshare ile İndir (9.81MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.