8.03.2019

data:blog.title

Bilgisayarda Google Duo ile Görüşme Nasıl Yapılır?

Bilgisayarda Google Duo ile Görüşme Nasıl Yapılır?
Bildiğiniz gibi Google Duo'nun geliş amacı telefonlarda görüntülü ve sesli görüşme yapmak içindir ancak bilgisayar kullanıcılarının sayısı da hiç küçümsenecek gibi az değil bu nedenle bilgisayara da kurulabilen bir Google Duo programı ihtiyacı oluşmuştu herkes beklenti içerisindeyken Google herkesi ters köşe yaparak böyle bir program çıkarmak yerine https://duo.google.com/ adresine giren Google kullanıcılarının Google Duo ile görüşme yapabilmesini sağlayan bir web sitesini hizmete açtı.

Bilgisayardan Google Duo ile görüntülü görüşme yapabilmek için https://duo.google.com/ adresine girdikten sonra sağ üst köşeden ayarlar ikonuna tıklayarak ayarları kontrol etmek özellikle kamera mikrofon ve hoperlör ilk defa kullanılacağı için bu araçlarla ilgili ayarlara gelindiğinde karşınıza izin ver seçeneği çıkmaktadır bu araçlara izin verildikten sonra ayarlar penceresini kapatıp tekrar açtığınızda seçili olan araçların isimlerinin yazdığını görerek görüntülü görüşme için hazır olduğunuzu anlayacaksınız.
Bilgisayarda Google Duo ile Görüşme yapma

Bilgisayarda Google Duo ile Görüşme yapmak

Sonrasında Google'da arama yapar gibi görüntülü görüşeceğiniz kişinin ismini yada telefon numarasını yazıp kişiyi bulup görüşmeyi başlatabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz aşağıdan puan vermeyi ve bloğumuza abone olmayı unutmayın. Verdiğiniz puanlar diğer ziyaretçilerin makale hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.