11.04.2019

data:blog.title

Türkçe Klasör Eşitleme Programı indir

Türkçe Klasör Eşitleme Programı indir

Klasör eşitleme programları istenilen dosyalara farklı bilgisayarlardan ulaşılabilir olmasını sağlar. Klasör eşitlemenin paylaşım klasöründen farkı ise dosyaların tüm bilgisayarda olmasıdır paylaşım klasörü kullanıyorsanız dosyayı kullanmak istediğinizde kaynak bilgisayardan o an indirilir ve kullanılır buda internetin yavaş olduğu durumlarda can sıkıcı olabilmektedir.

Türkçe Klasör Eşitleme Programı indir

Kullandığımız program Allway Sync 19.0.3'tür. Piyasada bulunan diğer kaliteli klasör eşitleme programlarından Türkçe oluşu sayesinde ayrılıyor hem Türkçe arayüze hemde iyi özelliklere sahip klasör eşitleme programı malesef piyasada çok bulunmamakta. Programın özelliklerine bakacak olursak:
  • Tek yön eşitleme (yedek alma): Belirtilen bir klasör düşünün bu klasördeki dosyalarda her değişiklik yapıldığında belirlediğiniz diğer klasördeki dosya hemen güncellenir ancak tek yön olduğu için tersi yönde bir yedekleme olmamaktadır.
  • Çift yön eşitleme: Eşitleme her iki yöne doğru olur eşitlenmesi için ayarlanan tüm klasörlerde dosya değişikliği tespit edildiğinde eşitleme başlayarak tüm kasörlerin içeriğinin aynı olması sağlanır.
  • Eşitleme işlemleri görev olarak eklenmektedir buda bize birden fazla eşitleme görevi oluşturabilmemizi sağlıyor.
  • Allway Sync nin eşitleme yapabildiği farklı seçenekler bulunmaktadır bunlar: Windows klasörü, FTP Server, SFTP Server, Amazon S3, Allway Cloud, WebDAV folder, MS ActiveSYNC folder, Archive or encrypted archive(arşiv ve şifreli arşiv), Google Drive, Windows Azure, OneDrive, iKeepingCloud, Dropbox, Amazon Cloud Drive, Google Cloud Store, Box, Sync Gateway'dir.
Gördüğünüz gibi ihtiyacınız olan eşitleme yöntemi bu seçeneklerin arasında kesinlikle bulunmaktadır.

Not: eşitleme sisteminizin hızlı çalışmasını sağlamak için Google Drive, Dropbox gibi hizmetleri kullanarak eşitleme yaptırabilirsiniz. Ancak büyük dosyalar ile çalışmanız ve daha fazla alana ihtiyaç duymanız durumunda Google Drive ve Dropbox gibi hizmetlerin alanları yeterli olmayacağı için sürekli açık olan bir bilgisayara FTP Server kurarak alan kısıtlaması olmadan sınırsızca kullanabilirsiniz üstelik ücretsiz olur.

32bit Kurulabilen ve Portable versiyonlar
İndir(11.77MB)
64bit Kurulabilen ve Portable versiyonlar
İndir(16.71MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.