26.12.2018

data:blog.title

En iyi Torrent Programları

En iyi Torrent Programları
Kendimi bildim bileli torrent kullanıyorum her zaman en sevdiğim indirme yöntemi olmuştur tabi zaman içerisinde çeşitli nedenlerle farklı pek çok torrent programı kullandım ve şimdi en sevdiğim torrent programlarını en sevdiğimden başlayarak sıralıyorum.

  1. qBittorrent: içerisinde ileri seviye torrent kullanıcılarının da dahil aradığı tüm özellikleri bulabileceği sistemi yormayan hafif ve reklamsız torrent programıdır aynı zamanda uzaktan bağlantı için kullanabileceğiniz mobil uygulaması da bulunmaktadir.
    İndir (22.35MB)
  2. Transmission: qBittorrent gibi yine kaliteli bir uygulama ve reklamsız ancak bazı özellikler yüzünden qBittorrent'in bir gömlek altında diyebiliriz.
    İndir (14.50MB)
  3. Deluge: Standart bir torrent kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılar reklamsız ve şık tasarımı kullanıcıların sevdiği özellikleridir.
    İndir (15.44MB)
  4. Utorrent: Torrent programlarının akla gelen ilk ismi olsa da bu ismi nasıl yaptığını unutmadık reklamsız ve sistemi yormayan hafif versiyonları ile kendisini herkese kabul ettirdi kendini iyice kanıtladıktan sonra 2.2.1 sürümü sonrası gelir elde etmek için dayadı reklamı kaliteyi iyice düşürdü okadar alternatif varken kullanmayı son çare olarak düşündüğüm ama sistemi yormadan çalıştığı için listeye aldığım torrent programı.
    İndir (2.84MB)
  5. Bittorrent: Utorrent ile arasında hiçbir zaman fark göremediğim torrent programı utorrent için söylediklerimin aynısı Bittorrent içinde geçerli aynı uygulamaya neden iki farklı isim kullandıkları da merak konusu.
    İndir (2.56MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.