4.01.2019

data:blog.title

Google Chrome'da Internet Download Manager Eklentisi Çalıştırma 2019

Google Chrome'da Internet Download Manager Eklentisi Çalıştırma
Internet Download Manager'ı bilgisayarınıza yüklediniz ancak Google Chrome eklentisi çalışmıyor mu? Yaptığımız araştırma ve incelemelerde IDM chrome'da çalışmıyor ise kurulum esnasında tarayıcı ile ilgili bir sıkıntı oluşmuş ve eklenti kurulamamış demektir. Bu durumu basitçe çözebiliriz eklentiyi elle kuracağız. Pek çok kullanıcı tarafından IDM chrome eklentisi çalışmıyor diye şikayetler alıyorduk böylece bu sorunuda çözmüş olacağız.

Google Chrome tarayıcısını açın ayarları açmak için kullandığımız üç nokta işaretine basın ...>Diğer araçlar>Uzantılar adımlarını takip ederek Google Chrome uzantılarının yüklendiği ve gösterildiği bölümü açın şimdi harici eklenti kurabilmek için Geliştirici Modu'nu açmamız gerekiyor. Daha sonra Internet Download Manager Chrome eklentisini bu sayfaya sürükleyip bırakacağız Internet Download Manager Chrome eklentisini "C:\Program Files (x86)\Internet Download Manager" dizininde "IDMGCExt.crx" isimli dosya olarak bulacaksınız IDMGCExt.crx isimli dosyayı sürükleyerek Google Chrome Uzantılar sayfasının üzerine bırakın ve gelen uyarıyı onaylarak eklentinin kurulmasını sağlayın böylece kurulum tamamlanmış oluyor geliştirici modunu açmamışsanız tam bu aşamada hata alır eklentiyi yükleyemezsiniz.

IDMGExt.crx isimli eklentiyi indirmek için tüm sürümlerin bulunduğu diğer yazımızı ziyaret etmek için tıklayın.

4 yorum:

  1. Teşekkürler çok faydalı bir makale olmuş

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Anlatılanlardan birini hatalı uyguluyor olabilirsiniz. Makale çok karışık geldi ise IDM nin son sürümünü sitemizden indirin eski versiyonları bilgisayarınızdan kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın daha sonra sitemizden indirdiğiniz IDM nin son sürümünü winrarın açıklama kısmındakileri yaparak tekrar kurun kurulum esnasında tarayıcınızın (Google Chrome, Firefox vs.) kapalı olduğundan emin olun. Kurulum tamamlandığında eklentiler tarayıcınıza otomatik olarak kurulacaktır.

      Sil

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.