21.01.2019

data:blog.title

Systweak Android Cleaner 5.0.3.11 indir

Systweak Android Cleaner 5.0.3.11 indir
Systweak Android Cleaner 5.0.3.11 ile Android telefonunuza genel bir bakım ve temizlik yapabilirsiniz. Uygulamanın her ihtiyaç için hazırlanmış bir aracı bulunmakta başlıca özelliklerini sıralayalım:

1. Junk Files: Uygulamalar tarafından oluşturulan ve silinmemiş geçici dosyaları silerek telefonunuzda gereksiz yer kaplamasının önüne geçer. Resimde gördüğünüz üzere telefonumda bir günlük kullanımda 262MB çöp dosya birikmiş bu süre uzadığında birikecek dosya boyutunu düşünün.
2. Dublicates: Aynı dosyanın oluşan diğer kopyalarını  silin. Telefonunuzdaki programlar dosyalarla işlem yaparken bazen kullanılabilir kopyalar oluştururlar ancak bu kopyaları daha sonra silmedikleri için aynı dosyalardan birden fazla olur ve bu telefon hafızasının gereksiz yere azalmasına sebep olur bu özellik ile kopya dosyaları tek tıklamayla silebilirsiniz.
3. Hidden Files: Telefonunuzdaki gizli dosyaları görmenizi sağlayan dosya yöneticisi ile hiçbir şey sizden saklanamayacak telefonunuzdaki her dosyadan haberiniz olacak.
4. Hibernate: Telefonunuzu ilk aldığınızda gelen sistem uygulamaları silinmiyor olabilir ancak hibernate özelliği ile istemediğiniz uygulamaları silemeseniz bile dondurarak çalışmasını engelleyebilirsiniz.
5. WhatsApp: Her telefonda olması gereken mükemmel bir özellik WhatsApp uygulaması yazışma yaparken gönderdiğiniz resim video ses doküman gibi dosyaların hep kopyası ile çalışır üstelik bu dosyaların görünmemesi için gizler siz görmesenizde gereksiz pek çok dosya telefonunuzda gizlenmiş bir şekilde kalmaya devam eder ancak bu özellik ile telefonunuzdaki tüm dosyaları görüp gereksiz olanları silebilirsiniz uyarı sent (gönderilmiş) klasörü içindeki dosyalar hep kopya resimlerdir tamamını silebilirsiniz ancak diğerlerini silerken dikkatli olun sildiğinizde galeriden de silinir sent klasörü içindeki dosyalar zaten galeride görünmez.
6. Game SpeedUp: Sevdiğiniz oyunları oynarken telefonunuz takılıyorsa bu özellik ile takılmalardan kurtulabilirsiniz. Telefonunuzda çalışan diğer uygulamaları engelleyerek tüm performansın oyuna aktarılmasını sağlar tüm imkanlar seferber edilir diyebiliriz.
Systweak Android Cleaner 5.0.3.11 indir
Benim sevdiğim en önemli özellikleri açıklamaya çalıştım bunların haricinde dosya yöneticisi, şarj suresi uzatma yardımcısı, uygulama düzenleyicisi, bildirim düzenleyicisi gibi diğer özelliklerde mevcut ben çok kullanmadım ancak sizin işinize yarayabilir bu araçlarda gayet başarılı. Piyasada isim yapmış diğer uygulamalara para vermeden yada reklamlarıyla uğraşmayı seçmeden önce mutlaka Systweak Android Cleaner'i denemelisiniz. Uygulamanın tek kötü yanı Türkçe dil desteği olmaması ingilizce bilmeseniz bile arayüzü sade ve kullanışlı olduğu için programı kullanmak sorun olmayacaktır.
İndir (18.6MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.