13.06.2019

data:blog.title

NetLimiter Pro Enterprise 4.0.48.0 Türkçe Full indir

NetLimiter Pro Enterprise Türkçe Full indir
Windows işletim sistemleri için hazırlanmış internet trafiğini izleme ve kontrol etme programıdır. Anlık olarak, çalışan uygulamaların ne kadar internet trafiği harcadığını (indirme/gönderme veya download/upload) gösterir.

Bilgisayarınızda çalışan uygulamaların hareketlerini inceledikten sonra isteğiniz dışında çalışan uygulamalara kural tanımlayabilir böylece kafasına göre internet kullanan programları engellemiş olursunuz. Ayrıca uygulamaların tamamen internet bağlantısını kesmekten bahsetmiyoruz dilerseniz uygulamalara hız sınırlaması da getirebilirsiniz. Bunlara ek olarak aktif görevleri de sonlandırabilirsiniz.

NetLimitter Pro ile rapor tutabilir, detaylı olarak geçmişe yönelik tüketim değerlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Kısaca kullanmış olduğunuz internetin çetelesini tutabilirsiniz.

NetLimitter Pro'yu programlara hız limiti koymak, internet kullanımı gerektiren uygulamalara hız sınırlaması koymak, uygulamaların internet kullanımını engellemek, hangi uygulama ne alıyor ne veriyor öğrenmek için kullanabilirsiniz.

Kotalı internet kullanıyorsanız yada anlık indirme ve gönderme hızınızı daha dikkatli kullanmak istiyorsanız NetLimitter Pro yu kullanmak işinize yarayacaktır. (Örneğin yoğun şekilde dosya indirildiğinde hızda sınırlama yoksa tüm hız indirme işlemi için kullanılır bu nedenle tarayıcı ile internette dolaşmak zorlaşır sayfalar daha geç yüklenir, bu tarz durumlarla karşılaşmamak için NetLimitter Pro ile kurallar belirleyebilirsiniz.) Ayrıca NetLimiter Pro'nun Firewall özelliğinden de faydalanabilirsiniz. (internete ulaşmasını istemediğiniz programları engelleyebilirsiniz).

NetLimiter Pro Enterprise Türkçe Full indir

UPtoBOX ile İndir (5.69MB) Zippyshare ile İndir (5.69MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar site yönetimi tarafından incelendikten sonra yayınlanmaktadır genel ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız.